Oppbevaring av agurk

Hvordan oppbevare agurk

Agurken, kanskje en av våre favorittgrønnsaker, som hører hjemme både på matpakka, til frokost, lunsj og middag. Lurer du på hvordan man best oppbevarer agurk? Her får du våre tips!

Oppbevaring av agurk på kjøkkenet

En ting mange lurer på når det kommer til oppbevaring av agurker, er om de skal ligge i kjøleskapet eller ikke, og det kan hende svaret overrasker deg: Agurker trives best på kjøkkenbenken! De liker nemlig romtemperatur bedre enn kulden inne i kjøleskapet. Men husk at selv om agurken foretrekker litt varmere temperaturer, så betyr det ikke at du bør legge den rett ved siden av stekeovnen eller i direkte sollys - da kan den bli for varm, og blir fortere dårlig.

Hel eller i biter?

Hvis du bare har brukt en del av en stor agurk, hvordan skal du ta vare på resten? En halv agurk holder seg fersk lenger hvis snittflaten blir beskyttet mot luft. Det kan være lurt å pakke inn kuttenden med plastfolie før du legger den tilbake i skuffen.

Godtlevert - gjør hverdagen enklere

Hos Godtlevert ønsker vi å hjelpe deg med å gjøre hverdagen litt enklere. Vi vet at mange av oss lever travle liv, og da kan det være godt å få litt hjelp på kjøkkenet nå og da. Derfor tilbyr vi inspirerende måltidsløsninger som er lette å tilberede, samtidig som de gir deg muligheten til å nyte gode, hjemmelagde middager sammen med familien din.

Se ukens meny