
Synes du det er vanskelig å få barna til å smake ny mat, eller har du barn som er kresne i matveien? Her får du noen tips som kan hjelpe deg.
Synes du det er vanskelig å få barna til å smake ny mat, eller har du barn som er kresne i matveien? Her får du noen tips som kan hjelpe deg.
Varm eplemost med krydder er godt nå som høsten setter inn. Her får du oppskriften
Gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. En perfekt måte å utnytte de gode norske eplene når de er i sesong. Få oppskriften på Godtlevert-bloggen
Lag en morsom vri på eplekaken. Her får du oppskrift på en veldig god eplekake med smak av karamell.
Løjromspizza er en god og enkel liten rett der du får det beste fra Norge og Italia i skjønn forening.
Fransk pannekake med den beste osten fra Sverige. Socca er en franskinspirert pannekake, laget på kikertmel. En morsom rett som også passer for de som ikke tåler gluten.
Majones kan jo brukes til alt, og setter ofte prikken over i:en på middagen. Her får du tre tips som kan løfte majonesopplevelsen til nye høyder, med smaker fra Japan, Mexico og Korea.
Prøv å sylte grønnsaker med spennende krydder og smaker. Her får du oppskriften på syltet kålrot med karri, soyasyltet agurk og syltet gulrot med spennende smaker fra Midtøsten.
Fusion er matlagning der vi kombinerer råvarer og smaker fra verdens ulike kjøkken.
Vanskelig å få hverdagen til å gå opp? Nå utvider vi utvalget av middager i kategorien «Fort gjort» – gode, næringsberegnede og varierte middager som du lager på fem–ti minutter.
I helgen skal vi kose oss, og her finner du noen skikkelig gode middagstips til helgen! La deg inspirere av både nye og kjente smaker, og nyt helgekosen!
Skal du spise middag alene og er på utkikk etter inspirasjon til middag for én person? Her finner du både gode tips og deilige oppskrifter du kan prøve deg på.