
Del
Energirik müslibar
Påsken er snart her og mange skal sikkert opp til fjellet. Og som hånd i hanske passer hjemmelagde müslibarer perfekt til skituren. Enkel å lage og proppfull med energi. Noe å se frem til om oppoverbakkene føles litt tunge.
29. mars, 2019
Ingredienser:
- 1 pakke müsliblanding (250 g)
- 40 g meierismør
- 50 g brunt sukker
- 2 ss honning
- 1 ts kanel
Slik gjør du:
Smelt smør og bland inn brunt sukker og honning. Bland alt godt sammen. Ha bakepapir i en form, hell i müsliblandingen og press alt godt ned i formen. Sett formen i fryseren. Etter noen timer er det klart, du kan kutte opp i passe store porsjoner og legge deilig snacks i tur- sekken.
Tips!
Smaksett gjerne müslibarene med kanel, kardemomme, sjokoladebiter eller noe annet du foretrekker.
Del