Hjem
/
Fiskesandwich
Fiskesandwich
Del

Fiskesandwich

Hvis du sitter igjen med rester etter fiskemiddagen, kan du lage en god fiske­sandwich. Bruk gjerne det du har i kjøleskapet, og bytt ut crème fraîchen med rømme eller majones. Det er ingen regler her. Bare bruk fantasien.
30. oktober, 2020
  • 1 sjalottløk
  • ½ bunt vårløk
  • 200 gram kokte eller stekte fiskerester, filet eller panert
  • dill
  • 3 dl crème fraîche
  • 1 ts Dijon-sennep
  • sitron
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • landbrød eller lignende


Varm opp stekeovnen til 200 grader varm­luft. Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk fisken og dillen. Bland sammen sjalottløken vårløken, dillen, fisken og crème fraîchen i en bolle. Smak til med sennepen, sitronen, litt salt og pepper. Sett røren i kjøleskapet. Legg brødet på et stekebrett med bakepapir. Drypp litt olivenolje over brødet, og stek det i ovnen i omtrent 4 minutter. Topp brødet med røren før servering.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.