Hjem
/
Fiskesandwich
Fiskesandwich
Del

Fiskesandwich

Hvis du sitter igjen med rester etter fiskemiddagen, kan du lage en god fiske­sandwich. Bruk gjerne det du har i kjøleskapet, og bytt ut crème fraîchen med rømme eller majones. Det er ingen regler her. Bare bruk fantasien.
30. oktober, 2020
  • 1 sjalottløk
  • ½ bunt vårløk
  • 200 gram kokte eller stekte fiskerester, filet eller panert
  • dill
  • 3 dl crème fraîche
  • 1 ts Dijon-sennep
  • sitron
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
  • landbrød eller lignende


Varm opp stekeovnen til 200 grader varm­luft. Skrell og finhakk sjalottløken. Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk fisken og dillen. Bland sammen sjalottløken vårløken, dillen, fisken og crème fraîchen i en bolle. Smak til med sennepen, sitronen, litt salt og pepper. Sett røren i kjøleskapet. Legg brødet på et stekebrett med bakepapir. Drypp litt olivenolje over brødet, og stek det i ovnen i omtrent 4 minutter. Topp brødet med røren før servering.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
20.12.2022
Bowl har blitt en populær rett de siste årene, og er ikke vanskelig å lage selv. Det er en morsom rett som kan varieres i all uendelighet, men fellesnevneren er gjerne næringsrike, fargerike og sunne råvarer som danderes i en bolle. Her får du oppskriften på to varianter – en frokostbowl og en quinoabowl med beter og grønnkål.
Godtlevert bilde
20.11.2022
Det blir ikke ordentlig jul uten ribbe eller pinnekjøtt. Julemiddagene som fyller huset med fantastiske dufter og julestemning. Kokketeamet i Godtlevert har satt sammen to bugnende julekasser med alt du trenger til ribbe- eller pinnekjøttmiddagen. Vi er stolte av å kunne si at alt i kassene er fra norske leverandører. Gjør julen litt enklere ved å bestille årets ribbe- eller pinnekjøttkasse fra Godtlevert.
Godtlevert bilde
07.11.2022
Fredagstacoen. Kanskje vår aller største favoritt. Faktisk spiser så mange som over 80% av nordmenn taco minst en gang i måneden. Og all ære til den klassiske norske fredagstacoen. Men meksikansk mat byr jo på så mye mer enn det.