Hjem
/
Honningcentralen
Honningcentralen
Del

Honningcentralen

Om du får en pakke honning i matkassen din, kan du være sikker på at den kommer fra områdene rundt Brumunddal ved Mjøsa. Der har vi nemlig vår helt egen honning­leverandør.
01. september, 2020

Birøkter Knut Åge Floor arvet 50 bikuber for 12 år siden, og siden den gang har antallet økt til 300. Han forklarer at en bie må innom opptil 1000 blomster for å få full nektarlast i «honningmagen». På føtter og vinger bærer den med seg pollenet, så det å ha en birøkter som nabo, det er noe bærbøndene i området setter stor pris på.

Knut er en av mange bi­røktere rundt om i landet som Honningcentralen jobber med. Vi er glade for å kunne levere førsteklasses norsk honning til deg, og bier, dem vil vi ha mange av!

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
03.08.2022
Å spise sunt trenger verken å være tidkrevende eller komplisert, enten du skal lage familiemiddag og barnevennlig mat, eller middag til én. Med våre middagstips er du godt på vei til en sunnere hverdag.
Godtlevert bilde
03.08.2022
En vegetar-middag kan være vel så næringsrik og smake like godt som en rett som ikke er vegetarisk. La deg inspirere og test ut noen av disse vegetaroppskriftene!
Godtlevert bilde
03.08.2022
I en hektisk hverdag med jobb, skole og andre aktiviteter er det fort gjort å nedprioritere tid til matlagingen. Men hvorfor ikke lage en enkel og rask middag som også er næringsrik og også smaker godt?
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
03.08.2022
Å spise sunt trenger verken å være tidkrevende eller komplisert, enten du skal lage familiemiddag og barnevennlig mat, eller middag til én. Med våre middagstips er du godt på vei til en sunnere hverdag.
Godtlevert bilde
03.08.2022
En vegetar-middag kan være vel så næringsrik og smake like godt som en rett som ikke er vegetarisk. La deg inspirere og test ut noen av disse vegetaroppskriftene!
Godtlevert bilde
03.08.2022
I en hektisk hverdag med jobb, skole og andre aktiviteter er det fort gjort å nedprioritere tid til matlagingen. Men hvorfor ikke lage en enkel og rask middag som også er næringsrik og også smaker godt?