Hjem
/
Honningcentralen
Honningcentralen
Del

Honningcentralen

Om du får en pakke honning i matkassen din, kan du være sikker på at den kommer fra områdene rundt Brumunddal ved Mjøsa. Der har vi nemlig vår helt egen honning­leverandør.
01. september, 2020

Birøkter Knut Åge Floor arvet 50 bikuber for 12 år siden, og siden den gang har antallet økt til 300. Han forklarer at en bie må innom opptil 1000 blomster for å få full nektarlast i «honningmagen». På føtter og vinger bærer den med seg pollenet, så det å ha en birøkter som nabo, det er noe bærbøndene i området setter stor pris på.

Knut er en av mange bi­røktere rundt om i landet som Honningcentralen jobber med. Vi er glade for å kunne levere førsteklasses norsk honning til deg, og bier, dem vil vi ha mange av!

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
29.03.2022
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Godtlevert er testvinner i Dagbladets kåring av grønne matkasser. Våre vegan- og vegetarkasser fikk terningkast 5.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
29.03.2022
Har du lyst på middagstips som bestilles uke etter uke? Det går i gyroskjøtt, pastasløyfer med svinestrimler, pasta carbonara, kjøttkaker og indrefilet av svin.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Godtlevert er testvinner i Dagbladets kåring av grønne matkasser. Våre vegan- og vegetarkasser fikk terningkast 5.
Godtlevert bilde
28.03.2022
Vi har gjort det enkelt for deg, og plukket ut våre beste barnemenyer. Alle rettene er enten ferdiglaget, eller klare på 1-2-3.