Hjem
/
Løjromspizza
Løjromspizza
Del

Løjromspizza

Her kommer et superenkelt tips til en god snack, eller en liten lunsj, nemlig løjromspizza, der du får det beste fra Norge og Italia i skjønn forening.
18. august, 2022

Ingredienser:

  • 1 stk pizzabunn
  • 2-3 sp creme fraiche
  • ½ dl parmesan, revet
  • Noen kvister dill
  • ¼ rødløk, finhakket
  • Noen spiseskjeer løjrom (eller rognkjekskaviar eller lodderogn hvis du vil gjøre det litt billigere)
  • Saften fra en sitron

Slik gjør du:

Hvis det skal gå ordentlig raskt, kan du bruke ferdigkjøpt pizzabunn (eller lag din egen, hvis du har en favorittoppskrift du ikke kan leve uten). Smør créme fraichen ut over bunnen og riv over parmesanen. Stek i ovnen på 220 grader i omtrent 10 minutter (eller til osten er smeltet og gyllen). Ta pizzaen ut og topp med den ferske dillen, rødløken, løjromen og press over saften fra sitronen.

Gode, varierte og sunne middager levert på døra

80 middager å velge mellom hver uke
Se hele menyen
Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.09.2022
Eplemost smaker fantastisk som det er, særlig om du kjøper den som er laget på våre gode norske eplesorter. Alle sortene har sin egen smak – noen søtere, og andre mer syrlige. Vil du gjøre en liten vri på eplemosten, kan vi anbefale å smaksette den med ingefær, kanel og honning og servere den varm.
Godtlevert bilde
15.09.2022
Den siste tirsdagen i september feirer vi den norske epledagen! Og nå som det er sesong for de fantastiske norske eplene, anbefaler vi å bruke de så mye du kan. Hva med å gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri – med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. Vi viser deg hvordan!
Godtlevert bilde
06.09.2022
Endelig er det sesong for våre elskede, norske epler og da må vi jo bare bruke de så mye som mulig. I anledning Den Norske Epledagen, har vi tatt frem en oppskrift på en morsom eplekake med smak av karamell og en litt syrlig crème fraiche som tilbehør.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.09.2022
Eplemost smaker fantastisk som det er, særlig om du kjøper den som er laget på våre gode norske eplesorter. Alle sortene har sin egen smak – noen søtere, og andre mer syrlige. Vil du gjøre en liten vri på eplemosten, kan vi anbefale å smaksette den med ingefær, kanel og honning og servere den varm.
Godtlevert bilde
15.09.2022
Den siste tirsdagen i september feirer vi den norske epledagen! Og nå som det er sesong for de fantastiske norske eplene, anbefaler vi å bruke de så mye du kan. Hva med å gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri – med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. Vi viser deg hvordan!
Godtlevert bilde
06.09.2022
Endelig er det sesong for våre elskede, norske epler og da må vi jo bare bruke de så mye som mulig. I anledning Den Norske Epledagen, har vi tatt frem en oppskrift på en morsom eplekake med smak av karamell og en litt syrlig crème fraiche som tilbehør.