Løjromspizza

Her kommer et superenkelt tips til en god snack, eller en liten lunsj, nemlig løjromspizza, der du får det beste fra Norge og Italia i skjønn forening.

Ingredienser:

  • 1 stk pizzabunn
  • 2-3 sp creme fraiche
  • ½ dl parmesan, revet
  • Noen kvister dill
  • ¼ rødløk, finhakket
  • Noen spiseskjeer løjrom (eller rognkjekskaviar eller lodderogn hvis du vil gjøre det litt billigere)
  • Saften fra en sitron

Slik gjør du:

Hvis det skal gå ordentlig raskt, kan du bruke ferdigkjøpt pizzabunn (eller lag din egen, hvis du har en favorittoppskrift du ikke kan leve uten). Smør créme fraichen ut over bunnen og riv over parmesanen. Stek i ovnen på 220 grader i omtrent 10 minutter (eller til osten er smeltet og gyllen). Ta pizzaen ut og topp med den ferske dillen, rødløken, løjromen og press over saften fra sitronen.