Ta vare på grønnsaksrestene
Det ligger ofte rester av grønnsaker nederst i kjøleskapet. En halv løk, myke gulrøtter, en kvart rødkål, vissen vårløk og knollete poteter. Slik bruker du opp grønnsaksrester på en enkel måte.
Skrell grønnsakene som må skrelles, kutt alle grønnsakene i terninger, og forvell dem. Kok grønnsakene i 2 minutter, sil av vannet, og avkjøl dem raskt i kaldt vann. Frys ned grønnsakene.
![Image alt text](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fh56zgnhl%2Fgodtlevert%2F624414808e194ffb9e1ed9f25365977d4f2537b8-6720x4480.jpg%3Ffit%3Dmax%26auto%3Dformat&w=3840&q=75)
På den måten har du kokte grønnsaker som du kan lage en rask grønnsakssuppe eller grønnsakslapper av. Du kan også steke dem, og lage pytt i panne.