Hjem
/
Pinnebrød
Pinnebrød
Del

Pinnebrød

Pinnebrød er perfekt påskemat på tur. Det å samles rundt et bål med egne brød på pinne er nostalgisk, og ikke minst godt. Det varme, nygrillede brødet er perfekt sammen med pølser, eller så kan man dyppe det i den rykende varm kakao. Krydre deigen med ulike krydder, eller ha i finhakkede tomater og oliven for en velsmakende tvist.
27. februar, 2021

Til 4 personer

  • 4 dl hvetemel
  • 0,75 dl olje
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 dl vann

Rør sammen hvetemel, salt sukker og bakepulver i en bolle. Tilsett lunket vann og olje, og rør det sammen til en jevn deig. Pensle deigen med litt olje, og ha den i en egnet beholder til turen. Når du kommer frem, del deigen i biter, rull bitene til pølser og tvinn dem rundt en pinne. Stek pinnebrødene over glørne på bålet, snu brødet hele tiden så det blir jevnt grillet.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.09.2022
Eplemost smaker fantastisk som det er, særlig om du kjøper den som er laget på våre gode norske eplesorter. Alle sortene har sin egen smak – noen søtere, og andre mer syrlige. Vil du gjøre en liten vri på eplemosten, kan vi anbefale å smaksette den med ingefær, kanel og honning og servere den varm.
Godtlevert bilde
15.09.2022
Den siste tirsdagen i september feirer vi den norske epledagen! Og nå som det er sesong for de fantastiske norske eplene, anbefaler vi å bruke de så mye du kan. Hva med å gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri – med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. Vi viser deg hvordan!
Godtlevert bilde
06.09.2022
Endelig er det sesong for våre elskede, norske epler og da må vi jo bare bruke de så mye som mulig. I anledning Den Norske Epledagen, har vi tatt frem en oppskrift på en morsom eplekake med smak av karamell og en litt syrlig crème fraiche som tilbehør.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
21.09.2022
Eplemost smaker fantastisk som det er, særlig om du kjøper den som er laget på våre gode norske eplesorter. Alle sortene har sin egen smak – noen søtere, og andre mer syrlige. Vil du gjøre en liten vri på eplemosten, kan vi anbefale å smaksette den med ingefær, kanel og honning og servere den varm.
Godtlevert bilde
15.09.2022
Den siste tirsdagen i september feirer vi den norske epledagen! Og nå som det er sesong for de fantastiske norske eplene, anbefaler vi å bruke de så mye du kan. Hva med å gi den tradisjonelle vaffelen en liten vri – med hjemmelaget eplekompott og et dryss pekannøtter. Vi viser deg hvordan!
Godtlevert bilde
06.09.2022
Endelig er det sesong for våre elskede, norske epler og da må vi jo bare bruke de så mye som mulig. I anledning Den Norske Epledagen, har vi tatt frem en oppskrift på en morsom eplekake med smak av karamell og en litt syrlig crème fraiche som tilbehør.