Romescosaus
Dette er en katalansk saus og dipp som er svært populær i hele Spania, spesielt i Catalonia. Sausen passer til det meste, og den passer ekstra godt til fisk og skalldyr. Grill gjerne vårløk hardt, rens dem for det svidde, og dypp dem i romescosausen, akkurat som de gjør i Catalonia!
Muhammara
Tips! Hvis du ikke får tak i granateplesirup, kan du bruke sukker, honning eller en søt balsamicosirup.
Salsa verde
Denne grønne og litt sterke urtesausen er like god på kjøtt og fisk, som den er over poteter bakt på grillen. Med andre ord – her er det bare å slå seg løs.
Klassisk sennepsvinaigrette
Visp sammen Dijon-sennepen, eddiken, sukkeret, litt salt og pepper i en skål. Hell over oljen, litt og litt, mens du visper. Smak til med salt og pepper.
Sennepsvinaigretten er veldig lett å bruke. Ha dressingen over din favorittsalat i sommer. Bruk din hjemmelagde sennepsvinaigrette i disse oppskriftene: