«Nå har vi vaske golvet og vi har børi ved.» Ja, det er nok av ting som skal ordnes før jul. La oss hjelpe deg litt på veien.
Dette er en stor deig, som du kan lage fem sorter kaker av. Det vil bli ca. 15–30 kaker per sort, avhengig av hvor store kaker du lager. Om du ikke ønsker så mange sorter, eller om du ønsker færre kaker, kan du halvere oppskriften.
Til 5 deler grunndeig trenger du:
Slik gjør du:
Tips! I de grunndeigene der det tilsettes mer væske eller fuktighet, må deigen justeres med litt mer mel for ikke å bli for klissete. Konsistensen på deigen skal være den samme som på grunndeigen når deigen er klar.
Serinakaker
Se steketid i grunnoppskriften.
Syltetøystjerner
Se steketid i grunnoppskriften.
Berlinerkranser
Se steketid i grunnoppskriften.
Brune pinner
Sjokoladekjeks
Se steketid i grunnoppskriften.