Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Solsikke-/rapsolje
Taco kryddermiks
1 pose
Vann
1/2-1 dl
Salt
Agurk
1/2 stk
Rødløk
1/2 stk
Mais
1/2 pakke
Hjertesalat
1/2 stk
Tzatziki
150 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk gjerne opp rester av grønnsaker og osteskalker i denne retten.
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele.
Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk.
Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
Brun kjøttdeigen i en stekepanne med litt olje. Bland inn tacokrydder, tilsett vann og la krydderet koke inn i kjøttet. En hel pose med tacokrydder kan være litt sterkt for de minste i familien, så smak deg frem til ønsket styrke.
Kutt agurk i terninger og finhakk rødløk. Sil vannet av maisen.
Bryt av ett og ett blad på hjertesalaten, og skyll og tørk dem. Hjertesalatbladene skal du bruke som wrap.
Plasser alle komponentene i skåler på bordet og lag hjertesalat-wraps med tzatziki.
God middag!