Hjertesalat-wraps med tzatziki og ris

Hjertesalat-wraps med tzatziki og ris

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Solsikke-/rapsolje
    Taco kryddermiks
    1 pose
    Vann
    1/2-1 dl
    Salt
    Agurk
    1/2 stk
    Rødløk
    1/2 stk
    Mais
    1/2 pakke
    Hjertesalat
    1/2 stk
    Tzatziki
    150 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Bruk gjerne opp rester av grønnsaker og osteskalker i denne retten.

    Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele.
    Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk.
    Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
    Brun kjøttdeigen i en stekepanne med litt olje. Bland inn tacokrydder, tilsett vann og la krydderet koke inn i kjøttet. En hel pose med tacokrydder kan være litt sterkt for de minste i familien, så smak deg frem til ønsket styrke.
    Kutt agurk i terninger og finhakk rødløk. Sil vannet av maisen.
    Bryt av ett og ett blad på hjertesalaten, og skyll og tørk dem. Hjertesalatbladene skal du bruke som wrap.
    Plasser alle komponentene i skåler på bordet og lag hjertesalat-wraps med tzatziki.
    God middag!