Koteletter med pasta og tomatpesto

Koteletter med pasta og tomatpesto

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å få saftige koteletter er det viktig å ikke steke dem for lenge. Blir kotelettene liggende lenge i pannen etter at de er ferdigstekt, vil de også bli tørre og lite smakfulle. Legg dem derfor over på en tallerken etter at de er ferdigstekt og la dem hvile der.

    Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta.
    Skrell gulroten og kutt den i skiver. Del brokkoli buketter og stilken i staver. Kutt rødløk i skiver eller båter.
    Når pastavannet har kokt opp, ha i pasta og gulrot. Kok pastaen til den er al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–11 minutter. La brokkolien koke med i pastavannet de siste 4 minuttene. Hell av pastavannet i et dørslag. Ha pasta og grønnsaker tilbake i kjelen og vend inn pesto. Hold alt varmt frem til resten av retten er ferdig.
    Stek rødløken blank i en stekepanne med olje i 2–3 minutter. Vend løken inn i pastasalaten.
    Varm opp en stekepanne med olje. Krydre kotelettene med salt og pepper, og stek dem på middels pluss varme i 3–4 minutter på hver side sammen med hele fedd hvitløk. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
    Server stekte svinekoteletter med pastasalat.
    Kotelett: 150 g Pastasalat: 250 g Kaloriinnhold: 410 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
    God middag!