Fullkornspasta med paprikasaus, stekte aspargesbønner, ristede kjerner og gressløk
Ny oppskrift
Under 35 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Rød paprika
1 stk
Grønnsaksbuljong
1/2 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Kikerter
1 pakke
Gul løk
1 stk
Garam masala
1 pakke
Fullkornspenne
200 g
Kjerneblanding
50 g
Grønne bønner
150 g
Ruccola
50 g
Gressløk
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili i paprikasausen for en mer spicy vri på retten.
Varm opp en tørr stekepanne til middels varme. Rist kjerneblandingen i ca. 2 minutter, til kjernene er gylne.
Skrell og finhakk hvitløken og løken. Kutt paprikaen i grove biter. Sil laken av kikertene og skyll dem i kaldt vann. Finhakk gressløken. Kutt av endene på aspargesbønnene.
Ha litt olje i stekepannen og varm den opp igjen til middels høy varme. Stek løken, paprikaen og hvitløken i 2–3 minutter til løken er blank. Ha i kikertene og stek videre 1–2 minutter. Tilsett 1 dl vann, grønnsaksbuljongen og garam masala-krydderet, og kjør sausen glatt med en stavmikser. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek aspargesbønnene i 4–5 minutter. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet av pastaen og vend inn paprikasausen. Topp retten med kjernene og gressløken, og server aspargesbønnene og ruccolaen ved siden av.
God middag!