Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker en sterkere rett, tilsett ½–1 hakket rød chili eller 1–2 ts chilipulver når du steker grønnsakene.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Vask potetene og kutt dem i skiver. Bruk gjerne en mandolin om du har det. Ha potetskivene i en ildfast form. Drypp over olje og krydre med salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek potetene i 10–15 minutter.
Finhakk hvitløk. Kutt løk i skiver og brokkoli i små buketter. Stek grønnsakene i en varm stekepanne med olje til løken er blank (se tips).
Ta potetene ut av ovnen, ha grønnsakene over potetene og vend forsiktig om.
Dytt fisken litt ned mellom grønnsaker og poteter. Hell på tomatsaus. Krydre med salt og pepper, og ha over olivenolje. Sett formen i ovnen og bak videre i omtrent 15 minutter.
Server fisk i form med godt brød og smør.
God middag!