Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- olje
- pepper
- salt
Fullkornspenne
200 g
Gul løk
½ stk
Sjampinjong
100 g
sopp-/porcinipulver
½ pakke
Kremfløte
1 pakke
Laksefilet
325 g
Asparges
100 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp pastaen med revet parmesan og nykvernet sort pepper.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne, i omtrent 11–13 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Skrell og finhakk løken. Kutt sjampinjongen i to eller fire, avhengig av størrelse. Kutt av den nederste delen av aspargesen og skjær resten i skiver på skrå. Kutt fisken i terninger.
Varm opp en stekepanne med olje, stek løk og sopp til løken er blank og soppen gyllen. Ha i fløte og steinsoppulver og la det hele småkoke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Legg laksebitene og aspargesen i sausen, vend forsiktig om og la det småkoke i ytterligere 2–3 minutter.
Server nykokt pasta penne toppet med laks og asparges i soppsaus.
God middag!