Kylling chop suey med pak choy, minimais og eggnudler
Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Bygg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- soyasaus
Kinesisk hvitløk
½ stk
Ingefær
1 ss
Pak choy
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
minimais
1 pakke
Sitron
½ stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Woksaus chop suey
1 pose
Soyasaus
2 ss
Eggnudler
100–200 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett tørket chili, fersk chili eller chilisaus for mer sting.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av nudler.
Skyll alle grønnsakene. Finhakk hvitløk og riv ingefær. Kutt pak choy, paprika og rødløk i strimler. Kutt eventuelt minimais i to. Del sitron i båter.
Forvarm en stor stekepanne og ha i olje. Stek kyllingen for seg selv i 2 minutter. Ha i grønnsakene og wok grønnsaker og kjøtt i 2–3 minutter. Hell på woksaus og kok opp. Smak til med salt og soya (se tips).
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Vend inn litt olje, slik at ikke nudlene klebrer seg sammen.
Server kylling chop suey med pak choy, minimais og eggnudler. Skvis litt sitron over om du liker det.
God middag!