Pitapizza med pepperoni, mozzarella og ruccolasalat

Pitapizza med pepperoni, mozzarella og ruccolasalat

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • extra virgin olivenolje
  • pepper
  • salt
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Pepperoni
100 g
Hakkede tomater
400 g
Ruccola
50 g
Klasetomater
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan dele pitabrødene i to og få flere og tynnere bunner. Ha gjerne finhakket løk og hvitløk i de hakkede tomatene, kok opp og smak til med oregano, salt, pepper og litt sukker. En spiseskje balsamicoeddik eller balsamicosirup passer godt i ruccolasalaten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Legg pitabrødene på et stekebrett dekket med bakepapir (se tips). Fordel tomatsaus (se tips), revet mozzarella og pepperoni på bunnene.
Stek pitapizzaene på nederste rille i omtrent 8–12 minutter, eller til pizzaene er sprø i bunnen og osten er gyllen.
Skyll og tørk ruccola. Del tomaten i båter. Vend sammen ruccola, tomat, olivenolje og litt nykvernet pepper i en salatbolle rett før servering (se tips).
Server pitapizza med pepperoni, mozzarella og ruccola- og tomatsalat.
God middag!