Wok med strimlet storfekjøtt, squash og koriander
Roede

Wok med strimlet storfekjøtt, squash og koriander

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Litt salt
  • olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
  • vann
Fullkornsris
125 g
Litt salt
Kålrot
300 g
Sjampinjong
100 g
Squash
1 stk
Strimlet storfekjøtt
300 g
Woksaus med sitrongress
1 pakke
(Fisk, Soya, Bløtdyr, Hvete)
Vann
½ dl
Olje
2 ss
Soyasaus
2 ss
Sitron
½ stk
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett chili, hvitløk eller sitrongress i woken for styrke og aroma. Ha i en skvett soyasaus, buljong eller kraft om du vil ha mer saus. Ristede sesamfrø, cashewnøtter eller peanøtter smaker også godt til denne woken.

Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av eventuell overflødig væske.
Kutt sopp i fire, kålrot i strimler og squash i skiver.
Stek kjøttet raskt på sterk varme i en forvarmet stekepanne med olje. Stek det i to omganger for et bedre resultat. Krydre med salt og pepper, og legg kjøttet over på en tallerken. Stek grønnsakene i 3–4 minutter. Vend inn woksaus, vann og soyasaus og kok opp.
Ha kjøttet tilbake i pannen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Skyll og tørk koriander. Strø over retten ved servering. 
Server wok med strimlet oksekjøtt, sopp, kålrot, squash, koriander og kokt ris ved siden av.
300 g Kokt fullkornsris: 150 g Energiinnhold: 400 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!