BBQ-marinert pulled pork i tortillawrap med coleslaw og stekt mais

BBQ-marinert pulled pork i tortillawrap med coleslaw og stekt mais

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
2 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Chiliflak
½ pakke
Coleslaw
200 g
(Egg, Sennep)
Grønt eple
1 stk
Mais
1 pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Hjertesalat
1 stk
Tortillalefser
1 pakke
(Hvete)
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek tortillalefsene i stekepannen på middels varme i litt olje, til de blir lett gylne. Dette gir lefsene mer smak.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha pulled pork med kraft i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumfolie. Stek kjøttet i ovnen i 15 minutter. Ta formen ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn BBQ-saus og ønsket mengde chiliflakes. Sett formen tilbake i ovnen og stek i kjøttet i ytterligere 5 minutter uten folie. 
Riv eplet på den grove siden av et rivjern og bland det inn i coleslawen. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering (se tips).
Hell vannet av maisen og varm opp en stekepanne med litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter og vend inn ønsket mengde chipotlemiks.
Kutt salaten i stimler, skyll og tørk den lett. 
Sett pulled pork, eplecoleslaw, stekt chipotlemais, salat og fullkornstortillas på bordet. La alle fylle sin egen wrap etter eget ønske.
God middag!