BBQ-marinert pulled pork i tortillawrap med coleslaw og stekt mais
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
2 pakke
Chiliflak
½ pakke
Coleslaw
200 g
Grønt eple
1 stk
Mais
1 pakke
Chipotlemiks
½ pakke
Hjertesalat
1 stk
Tortillalefser
1 pakke
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek tortillalefsene i stekepannen på middels varme i litt olje, til de blir lett gylne. Dette gir lefsene mer smak.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Ha pulled pork med kraft i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumfolie. Stek kjøttet i ovnen i 15 minutter. Ta formen ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn BBQ-saus og ønsket mengde chiliflakes. Sett formen tilbake i ovnen og stek i kjøttet i ytterligere 5 minutter uten folie.
Riv eplet på den grove siden av et rivjern og bland det inn i coleslawen. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering (se tips).
Hell vannet av maisen og varm opp en stekepanne med litt olje. Stek maisen i 2–3 minutter og vend inn ønsket mengde chipotlemiks.
Kutt salaten i stimler, skyll og tørk den lett.
Sett pulled pork, eplecoleslaw, stekt chipotlemais, salat og fullkornstortillas på bordet. La alle fylle sin egen wrap etter eget ønske.
God middag!