Biff med maiskrem, rosenkål, ovnsbakt søtpotet og barbecuesaus
Ny oppskrift
Under 45 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- bakepapir (kan sløyfes)
- melk
- olje
- pepper
- salt
- smør
- soyasaus
Søtpoteter
3 stk
Bakepapir (kan sløyfes)
Maiskorn
1 pakke
Melk
1 dl
Smør
½ ss
Soyasaus
½ ss
Rosenkål
200 g
Aluminiumsfolie
Minuttbiff av storfe
300 g
Barbecuesaus
75 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i flere omganger for best resultat! Ha en god og varm stekepanne for hver gang du steker kjøttet.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i staver, og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte og gylne.
Hell vannet av maiskornene, og ha dem i en kjele med melk og smør. Spe eventuelt på med mer melk om ønskelig. Kok opp, og kjør deretter blandingen sammen med en stavmikser. Smak til med soyasaus og pepper. La maiskremen stå på lav varme frem til servering, slik at den holder seg varm.
Kutt rosenkålene i to. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek rosenkålene i ca. 4 minutter, til de har fått litt farge. Krydre rosenkålene med salt og pepper, og ha dem i en serveringsskål. Dekk serveringsskålen med aluminiumsfolie, slik at rosenkålene holder seg varme frem til servering.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Server retten med barbecuesausen.
God middag!