Maistortillaer med soyastekt sopp, omelettstrimler og mango servert med teriyakisaus og koriander

Maistortillaer med soyastekt sopp, omelettstrimler og mango servert med teriyakisaus og koriander

Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Minisjampinjong
200 g
Maisstivelse
1 pakke
Soyasaus
2 ss
Olje
Koriander
1 bunt
Teriyakisaus
120 ml
(Soya, Hvete)
Vårløk
1 pakke
Mango
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
1/2 stk
Maistortillaer
10 stk
Egg
4 stk
(Egg)
Salt
Pepper
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du tid, lønner det seg å steke soppen over lengre tid, ha soppen i stekepannen på lav varme og la fuktigheten dampe bort, før du tilsetter olje og steker til soppen blir gyllen.

Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt mangoen og agurken i tynne staver. Finsnitt vårløken.
Visp eggene og litt salt og pepper sammen i en skål. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og hell eggeblandingen over i stekepannen. La omeletten steke under lokk i 3-5 minutter, eller til den har stivnet. Løft omeletten over på en skjærefjøl, og skjær den i strimler når den er nedkjølt.
 Rens soppen og kutt den i biter. Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme, og ha i soppen når pannen er helt varm. Stek soppen i et par minutter, til den er gyllen. Ha soppen over i en bolle og vend inn 2 ss soyasaus. Vend deretter inn maisstivelsen, og bland godt. Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp igjen til full varme. Stek soppen i 3-5 minutter. Ha soppen over på en skjærefjøl, la den avkjøles et lite minutt og grovhakk den. 
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 8-10 minutter.
Grovhakk korianderen. Fyll tortillaene med soppen, omelettstrimlene, vårløken, mangoen og agurken. Topp med korianderen, teriyakisausen og saft fra limen.
God middag!