Maistortillaer med soyastekt sopp, omelettstrimler og mango servert med teriyakisaus og koriander
Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Minisjampinjong
200 g
Maisstivelse
1 pakke
Soyasaus
2 ss
Olje
Koriander
1 bunt
Teriyakisaus
120 ml
Vårløk
1 pakke
Mango
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
1/2 stk
Maistortillaer
10 stk
Egg
4 stk
Salt
Pepper
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du tid, lønner det seg å steke soppen over lengre tid, ha soppen i stekepannen på lav varme og la fuktigheten dampe bort, før du tilsetter olje og steker til soppen blir gyllen.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt mangoen og agurken i tynne staver. Finsnitt vårløken.
Visp eggene og litt salt og pepper sammen i en skål. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og hell eggeblandingen over i stekepannen. La omeletten steke under lokk i 3-5 minutter, eller til den har stivnet. Løft omeletten over på en skjærefjøl, og skjær den i strimler når den er nedkjølt.
Rens soppen og kutt den i biter. Varm opp en stekepanne med litt olje
til full varme, og ha i soppen når pannen er helt varm. Stek soppen i et par
minutter, til den er gyllen. Ha soppen over i en bolle og vend inn 2 ss
soyasaus. Vend deretter inn maisstivelsen, og bland godt. Ha litt ny olje i
stekepannen og varm den opp igjen til full varme. Stek soppen i 3-5 minutter.
Ha soppen over på en skjærefjøl, la den avkjøles et lite minutt og grovhakk
den.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 8-10 minutter.
Grovhakk korianderen. Fyll tortillaene med soppen, omelettstrimlene, vårløken, mangoen og agurken. Topp med korianderen, teriyakisausen og saft fra limen.
God middag!