Koljekaker med ovnsbakte grønnsaker, kokt poteter og eggesalat
Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Agurk
1 stk
Sitron
1/2 stk
Sukker
Egg
2 stk
Lettrømme
150 g
Majones
1 beger
Sitron
1/2 stk
Koljekaker
380 g
Poteter
400 g
Gulrøtter
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskekaker som blir til overs kan deles i tynne skiver på langs og brukes som pålegg!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Bruk en mandolin, ostehøvel eller kniv og kutt agurken i tynne skiver. Ha agurkskivene i en skål, og bland dem sammen med litt saft fra sitronen og 1 ts sukker.
Skrell og kutt gulrøttene i grove biter.
Kok eggene sammen med potetene de siste 7-8 minuttene av koketiden, og kok gulrøttene de siste 4-5 minuttene av koketiden.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skyll de ferdigkokte eggene i kaldt vann, skrell dem, og kutt dem i grove biter. Bland eggene, lettrømmen og 1 ss majones sammen i en skål. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
God middag!