Koljekaker med ovnsbakte grønnsaker, kokt poteter og eggesalat

Koljekaker med ovnsbakte grønnsaker, kokt poteter og eggesalat

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Agurk
1 stk
Sitron
1/2 stk
Sukker
Egg
2 stk
(Egg)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Majones
1 beger
(Egg, Sennep)
Sitron
1/2 stk
Koljekaker
380 g
(Fisk, Selleri, Sennep, Laktose)
Poteter
400 g
Gulrøtter
2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fiskekaker som blir til overs kan deles i tynne skiver på langs og brukes som pålegg!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Bruk en mandolin, ostehøvel eller kniv og kutt agurken i tynne skiver. Ha agurkskivene i en skål, og bland dem sammen med litt saft fra sitronen og 1 ts sukker.
Skrell og kutt gulrøttene i grove biter.
Kok eggene sammen med potetene de siste 7-8 minuttene av koketiden, og kok gulrøttene de siste 4-5 minuttene av koketiden. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skyll de ferdigkokte eggene i kaldt vann, skrell dem, og kutt dem i grove biter. Bland eggene, lettrømmen og 1 ss majones sammen i en skål. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
God middag!