Pannestekt skrei med ovnsbakte poteter, gulrot og hollandéssaus

Pannestekt skrei med ovnsbakte poteter, gulrot og hollandéssaus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
400 g
Timian
1/2 bunt
Bakepapir (kan sløyfes)
Hollandéssaus
1 pakke
(Egg, Laktose)
Sitron
1 stk
Skreifilet
375 g
(Fisk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt honning og sitronsaft over gulrøttene og potetene før servering for ekstra god smak.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Fordel gulrøttene og potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15-20 minutter. Plukk bladene av timianen, og vend bladene inn med gulrøttene og potetene omtrent 10 minutter inn i steketiden.
Varm opp sausen på i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha en spiseskje smør i stekepannen, og bruk en spiseskje til å øse smøret over fisken mens den steker.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
God middag!