Butter chicken med spinat, vårløk og lime servert med ris

Butter chicken med spinat, vårløk og lime servert med ris

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Skivet kyllingfilet
450 g
Butter chicken-paste
1 glass
Kremfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Spinat
100 g
Vårløk
1 pakke
Lime
1 stk
Basmatiris
125 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili i gryten for en mer spicy vri på retten!

Tilbered risen som anvist på pakken. 
Skyll spinaten i kaldt vann. Finhakk vårløken. 
 Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingen i 2-3 minutter. Tilsett butter chicken-pasten, og stek videre i et lite minutt. Ha i spinaten og kremfløten, og la det hele trekke på middels varme under lokk i 6-7 minutter. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.  
Topp retten med vårløken. 
God middag!