Butter chicken med spinat, vårløk og lime servert med ris
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Skivet kyllingfilet
450 g
Butter chicken-paste
1 glass
Kremfløte
3 dl
Spinat
100 g
Vårløk
1 pakke
Lime
1 stk
Basmatiris
125 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket chili i gryten for en mer spicy vri på retten!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll spinaten i kaldt vann. Finhakk vårløken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kyllingen i 2-3 minutter. Tilsett butter chicken-pasten, og stek videre i et lite minutt. Ha i spinaten og kremfløten, og la det hele trekke på middels varme under lokk i 6-7 minutter. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Topp retten med vårløken.
God middag!