Wraps med meksikanske fiskepinner, friske grønnsaker, eple og koriander

Wraps med meksikanske fiskepinner, friske grønnsaker, eple og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
Liste
Liste
Bilder
Meksikanske fiskepinner
400 g
(Fisk, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Eple
1 stk
Koriander
1/2 bunt
Maiskorn
1 pakke
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Lime
1 stk
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Aluminiumsfolie
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Drypp litt olivenolje over grønnsakene for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel de meksikanske fiskepinnene på et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen de siste ca. 8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Skyll grønnsakene i kaldt vann. Del hjertesalaten i grove biter. Kutt paprikaen, agurken og eplet i terninger. Hell laken av maisen og grovhakk korianderen. Ha alle grønnsakene i separate serveringsskåler.
Fyll tortillaene med fiskepinnene og grønnsakene. Kutt limen i båter, og server rømmen og limebåtene til retten.
God middag!