Rask gulasj med potetmos og grønn salat

Rask gulasj med potetmos og grønn salat

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Potetmos
500 g
(Laktose)
Rød paprika
1 stk
Gul løk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Bladpersille
1 bunt
Chipotlemiks
½–1 pakke
Gulasj
800 g
(Selleri)
Ruccola
50 g
Klasetomat
1 stk
Gul løk
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok opp en stor kjele med vann til å varme opp pakken med potetmos.
Skjær paprika i terninger og løk i tynne skiver. Finhakk hvitløk og persille.
Varm opp en kjele eller gjerne en jerngryte om du har det. Ha i olje og fres paprika, løk og hvitløk til løken blir blank. Ha på chipotlekrydder og la det frese med løk og paprika i noen minutter før du har på gulasjbasen. Kok forsiktig opp og la det småkoke til alt er gjennomvarmt og noe av kraften har kokt inn. Det tar til sammen omtrent 15 minutter.
Ha pakken med potetmosen i kjelen med vann og la det koke i omtrent 10 minutter. Hell ut vannet og ha potetmosen i kjelen. Ha i persille, smør og gjerne litt fløte om du har. Smak til med salt og pepper.
Skyll og tørk ruccola, finhakk løk, skjær tomat i terninger. Bland med salat og ha over olivenolje.
Server gulasj med potetmos og grønn salat
God middag!