Panert torsk med wokede grønnsaker, villris og sweet chilisaus
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
- salt
Villris
125 g
Panert torsk
360 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Sesamfrø
1 pakke
Lime
1/2 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Lime
1/2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For ekstra sprø skorpe kan fisken også stekes i omtrent fire minutter på hver side.
Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12-15 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme med litt olje. Stek wokmiksen og sesamfrøene i 3-4 minutter. Smak til med salt, pepper og limesaft.
Del opp resten av limen i båter, og server retten med lime og sweet chilisaus.
God middag!