Panert torsk med wokede grønnsaker, villris og sweet chilisaus

Panert torsk med wokede grønnsaker, villris og sweet chilisaus

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Villris
125 g
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Bakepapir (kan sløyfes)
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Lime
1/2 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Lime
1/2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For ekstra sprø skorpe kan fisken også stekes i omtrent fire minutter på hver side.

Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12-15 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme med litt olje. Stek wokmiksen og sesamfrøene i 3-4 minutter. Smak til med salt, pepper og limesaft. 
Del opp resten av limen i båter, og server retten med lime og sweet chilisaus. 
God middag!