Røkt svinekam med rotgrønnsaker og poteter
Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk den sennepen du har, men det passer ekstra godt med en grov, søt sennep.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Skrell gulrøtter og skjær dem i staver. Del potetene i båter.
Ha potetbåter, kålrotstaver og gulrotstaver i en langpanne dekket med bakepapir. Bland inn olje, salt og pepper. Sett pannen i ovnen og stek grønnsakene i 25–30 minutter. Hold av plass i pannen til kotelettene, de skal steke med de siste 10 minuttene.
Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem i en stekepanne med olje til de er gylne på begge sider. Ta kotelettene ut av stekepannen og ha i vann. Kok opp og rør godt. Bland i soyasaus.
Når grønnsakene har stått i ovnen i 15–20 minutter, ta ut langpannen og ha i kotelettene. Hell væsken over kotelettene. Dekk til langpannen med folie og sett den tilbake i ovnen. Stek grønnsaker og koteletter i omtrent 10–15 minutter.
Hell av stekesjyen og smak den til med sennep, salt og pepper.
Server røkt svinekam med rotgrønnsaker, potetbåter, sennepssjy og pepperotsaus.
God middag!