Røkt svinekam med rotgrønnsaker og poteter

Røkt svinekam med rotgrønnsaker og poteter

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Bruk den sennepen du har, men det passer ekstra godt med en grov, søt sennep.

      Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
      Skrell gulrøtter og skjær dem i staver. Del potetene i båter.
      Ha potetbåter, kålrotstaver og gulrotstaver i en langpanne dekket med bakepapir. Bland inn olje, salt og pepper. Sett pannen i ovnen og stek grønnsakene i 25–30 minutter. Hold av plass i pannen til kotelettene, de skal steke med de siste 10 minuttene.
      Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem i en stekepanne med olje til de er gylne på begge sider. Ta kotelettene ut av stekepannen og ha i vann. Kok opp og rør godt. Bland i soyasaus.
      Når grønnsakene har stått i ovnen i 15–20 minutter, ta ut langpannen og ha i kotelettene. Hell væsken over kotelettene. Dekk til langpannen med folie og sett den tilbake i ovnen. Stek grønnsaker og koteletter i omtrent 10–15 minutter.
      Hell av stekesjyen og smak den til med sennep, salt og pepper.
      Server røkt svinekam med rotgrønnsaker, potetbåter, sennepssjy og pepperotsaus.
      God middag!