Squashpannekake med feta, chèvre og tomater
Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- sukker
Vårløk
1 pakke
Kruspersille
1 bunt
Squash
1 stk
Egg
2 stk
Revet mozzarella
100 g
Hvetemel
6 ss
Sukker
1 ss
Klasetomat
1 stk
Restaurantsalat
75 g
Pinjekjerner
1 pakke
Chevre
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å spare tid, stek større pannekaker, pass da på at du har nok stekeolje i stekepannen.
Finhakk halvparten av vårløken og halvparten av kruspersillen. Grovriv squashen på et rivjern, og press ut væsken med hendene.
Bland squashen sammen med eggene, mozzarellaen, 6 toppede spiseskjeer hvetemel, den finhakkede persillen og vårløken, 1/2 spiseskje sukker og litt salt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek små "pannekaker" av squashblandingen i 4-5 minutter på hver side. Legg pannekakene over på en tallerken, og dekk dem med et kjøkkenhåndkle så de holder seg lune.
Kutt tomaten i terninger, og finhakk resten av vårløken. Bland tomaten og vårløken sammen med restaurantsalaten i en serveringsskål. Topp salaten med litt olivenolje.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist pinjekjernene i 30-60 sekunder.
Skjær chèvren i tynne skiver, og finhakk resten av persillen.
Topp squashrøstiene med salaten, chèvren, persille og pinjekjernene.
God middag!