Pastasalat med kylling og estragon- og persilledressing
Roede

Pastasalat med kylling og estragon- og persilledressing

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornspenne
150–200 g
(Gluten)
Prinsessefilet av kylling
350 g
Olje
1 ss
Vårløk
½ pakke
Agurk
1 stk
Klasetomater
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Estragonsennep
½–1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Kruspersille
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne kyllingkjøtt, grønnsaker, dressing og pasta hver for seg, så kan hver og en sette sammen sin egen salat. Litt sitronsaft er godt å ha i dressingen.

Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til pasta. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet.
Del kyllingkjøttet i mindre biter. Forvarm en stekepanne og ha i olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, eller til det er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper. 
Kutt vårløk i tynne strimler. Kutt agurk i skiver og tomat i grove terninger. Skyll maiskornene.
Skyll og finhakk persille. Bland sammen rømmekolle, estragonsennep etter smak og finhakket persille. Smak til med salt og pepper (se tips). 
Bland sammen pasta, kylling, grønnsaker og dressing i en stor salatbolle, og server (se tips).
Middagsrester? Ta vare på eventuelle rester og spis dem som en rask lunsj dagen etter.
400 g Energiinnhold: ca 400 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!