Ovnsbakt torsk med wokede grønnsaker, jasminris og hoisinsmør
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Jasminris
150 g
Gulrøtter
2 stk
Rød paprika
1 stk
Rød spisskål
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Torskefilet
375 g
Hoisinsaus
1 pakke
Smør
2 ss
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett finrevet ingefær i smøret for et deilig sting på sausen. Soyasaus eller chilisaus smaker godt til denne retten.
Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skrell gulrøtter. Kutt gulrot, paprika og spisskål i strimler. Finhakk hvitløk.
Skyll fisken i kaldt vann og tørk av med papir. Legg fisken i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Fordel hoisinsaus, lime og smør over fiskestykkene. Bak fisken i 8–10 minutter i forvarmet stekeovn.
Forvarm en stor stekepanne eller wokpanne og ha i olje. Stek grønnsakene 3–4 minutter. Krydre med salt og pepper.
Server ovnsbakt torsk med wokede grønnsaker, jasminris og hoisinsmør.
God middag!