Gratinerte cannelonier fylt med kjøttdeig og spinat, med salat og aioli

Gratinerte cannelonier

fylt med kjøttdeig og spinat, med salat og aioli
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Spinat
100 g
Gul løk
1 stk
Kjøttdeig
550 g
Urtemiks
1 pakke
Lasagneplater
1 pakke
(Egg, Hvete)
Tomatsaus
1 pakke
Revet mozzarella
150 g
(Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Mamma Mia salatblanding
75 g
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
774 kcal
Fett:
44 g
Karbohydrater:
47 g
Protein:
46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll spinaten, og skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2 minutter på hver side, til den har fått en gyllen stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, krydre med salt og pepper, og vend inn løken, spinaten og urtemiksen. Stek det hele videre i et par minutter, til spinaten har falt sammen og kjøttdeigen er gjennomstekt.
Legg litt av kjøtt- og spinatfyllet på hver lasagneplate, og rull dem sammen. Fordel noen skjeer av tomatsausen i bunnen av en ildfast form, og legg pastarørene ved siden av hverandre i formen med skjøten ned. Det går fint å legge pastarørene oppå hverandre hvis det blir fullt i formen, bare legg litt saus imellom lagene. Fordel resten av tomatsausen og osten over, og bak canneloniene midt i ovnen i omtrent 12 minutter.
Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Bland sammen salaten, gulrøttene og aiolien i en bolle, og krydre med litt salt og pepper.
God middag!