Gratinerte cannelonier
med kjøttdeig og spinat, råkostsalat i aioliNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Spinat
50 g
Gul løk
1 stk
Kjøttdeig
300 g
Urtemiks
½–1 pakke
Lasagneplater
½ pakke
Tomatsaus
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Gulrot
1 stk
Mamma Mia salatblanding
75 g
Aioli
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 874 kcal
- Fett:
- 51 g
- Karbohydrater:
- 57 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server aiolien, salaten og gulrøttene hver for seg hvis dere fortrekker det.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll spinaten, og skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2 minutter på hver side, til den har fått en gyllen stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, krydre med salt og pepper, og vend inn løken, spinaten og urtemiksen. Stek det hele videre i et par minutter, til spinaten har falt sammen og kjøttdeigen er gjennomstekt.
Legg litt av kjøtt- og spinatfyllet på hver lasagneplate, og rull dem sammen. Fordel noen skjeer av tomatsausen i bunnen av en ildfast form, og legg pastarullene ved siden av hverandre i formen med skjøten ned. Det går fint å legge pastarørene oppå hverandre hvis det blir fullt i formen, bare legg litt saus imellom lagene. Fordel resten av tomatsausen og osten over, og bak canneloniene midt i ovnen i omtrent 12 minutter.
Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Bland sammen salaten, gulroten og aiolien i en bolle, og krydre med litt salt og pepper.
God middag!