Kremet pasta linguine med varmrøkt laks og spinat

Kremet pasta linguine med varmrøkt laks og spinat

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Linguine
250 g
(Gluten, Egg)
Purreløk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Lett crème fraîche
300 g
(Melk, Laktose)
Vann
1 dl
Varmrøkt krydderlaks
200 g
(Fisk, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Parmesan eller en annen ost passer godt til denne retten.

Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8–10 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Skyll 1/2 purreløk nøye og skrell gulrot. Skyll og tørk spinat. Finhakk purreløk og riv gulrot på et rivjern. Finhakk hvitløk. 
Varm opp en stor stekepanne til medium varme og ha i olje. Stek purreløk, gulrot og hvitløk til det er blankt. Hell på crème fraîche og litt vann, og kok opp. Vend inn spinat til den faller sammen. Smak til med salt og pepper. Del krydderlaksen i biter og strø den på toppen. 
Server kremet pasta linguine med varmrøkt laks, purreløk, gulrot og spinat.
God middag!