Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- salt
Poteter
500 g
Salt
Fiskeboller i hvit saus
1 pose
Gulrot
2 stk
Grønne erter
125 g
Salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1–2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan smaksette sausen med litt karri, om du ønsker. Hakket persille er også nydelig over denne retten.
Sett over poteter til koking i lettsaltet vann. Sett også over en kjele med lettsaltet vann til koking av grønnsaker.
Kok opp en stor kjele med vann til fiskebollene. Legg posen med fiskeboller i vannet og la den koke i omtrent 15 minutter.
Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Kok dem til de er møre, men med litt bitt. Det tar omtrent 4–5 minutter. La ertene koke med det siste minuttet. Hell av vannet og vend inn salt og litt olivenolje eller smør.
Etter 15 minutter, løft posen med fiskeboller opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell fiskeboller og saus forsiktig over i et serveringsfat.
Server fiskeboller i hvit saus med poteter og dampede grønnsaker.
God middag!