Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep
Basisvarer:
- Ketsjup
- pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
Roedepølser
400 g
Skivet gulrot
125 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hakkede tomater
1/2-1 boks
Ketsjup
1-2 ss
Salt
1/2 ts
Pepper
1/2 ts
Fullkornsris
90 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har, kan du drysse på en liten 1 ss med usaltede cashewnøtter rett før servering. 1 ss á 10 g = 50 kcal
Tilbered risen etter anvisning på pakken.
Varm opp olje i en gryte eller stekepanne med høye kanter.
Fres blomkål, brokkoli og gulrot i et par minutter.
Ha i hakkede tomater og ketsjup, og la det hele småkoke i 5–10 minutter under omrøring. Skjær pølser i skiver og tilsett dem i gryta. La alt bli gjennomvarmt, og smak til med salt og pepper.
Server pølsegryte med fullkornsris.
God middag!