Pølsegryte

Pølsegryte

Ny oppskrift
Under 25 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Ketsjup
  • pepper
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Roedepølser
400 g
(Sennep, Laktose)
Skivet gulrot
125 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hakkede tomater
1/2-1 boks
Ketsjup
1-2 ss
Salt
1/2 ts
Pepper
1/2 ts
Fullkornsris
90 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har, kan du drysse på en liten 1 ss med usaltede cashewnøtter rett før servering. 1 ss á 10 g = 50 kcal

Tilbered risen etter anvisning på pakken.
Varm opp olje i en gryte eller stekepanne med høye kanter.
Fres blomkål, brokkoli og gulrot i et par minutter.
Ha i hakkede tomater og ketsjup, og la det hele småkoke i 5–10 minutter under omrøring. Skjær pølser i skiver og tilsett dem i gryta. La alt bli gjennomvarmt, og smak til med salt og pepper.
Server pølsegryte med fullkornsris.
God middag!