Pasta med kjøttsaus

Pasta med kjøttsaus

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Hvitløk
    • Litt salt
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Fullkornspenne
    100–150 g
    Litt salt
    Karbonadedeig
    300 g
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Sjalottløk
    1 stk
    Hvitløk
    2 fedd
    Gulrot
    1 stk
    Hakkede tomater
    1 boks
    Vann
    1 dl
    Salt
    Tobladssalat
    50 g
    Tomat
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Se; www.youtube.com/user/godtlevert, for tips til steking av kjøttdeig. Ønsker du mer smak i kjøttsausen kan du bruke finhakket frisk chili, chilipulver, tomatpuré, kjøttbuljong eller tabasko. Bruk gjerne agurk, paprika, sukkererter, vårløk, eller andre grønnsaker du måtte ha, i salaten.

    Sett over en kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–12 minutter. Juster mengden pasta til din familie.
    Brun karbonadedeigen på middels sterk varme i en stekepanne med olje (se tips). Gjør det gjerne i to omganger slik at kjøttet blir stekt og ikke kokt. Ha kjøttet over i en kjele etter hvert som det er ferdig brunet.
    Finhakk løk, hvitløk og riv gulrot, og tilsett det i kjelen sammen med karbonadedeigen. Ha i hakkede tomater, skyll ut restene av saus med litt vann. (se tips). La sausen småkoke i omtrent 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Skyll og tørk salaten og ha den over i en salatbolle. Del tomat i biter og bland det inn.
    Server pasta med kjøttsaus og frisk salat.
    Kokt pasta: 100 g Kjøttsaus: 300 g Salat Kaloriinnhold: kcal 360 For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
    God middag!