Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Kalkunfilet i terninger
350 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Kinesisk barbecue- og wok
1 pakke
Grønnsaksblanding
200 g
Grønn paprika
½ stk
Vårløk
½ pakke
Fullkornstortillaer
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en raskt rett som passer ypperlig på en av de mest hektiske dagene. Tilsett gjerne finhakket ingefær, chili eller urter for et større smaksbilde. Soyasaus, chilisaus eller syltet ingefær kan være gode supplementer til wrapsfyll.
Varm opp ovnen til 180 grader varmluft.
Tørk av kjøttet med papir og bland det sammen med kryddermiksen. Kutt paprika og vårløk i strimler.
Stek kjøttet i 2–3 minutter i to omganger. Vend godt på det underveis. Legg kjøttet over på en tallerken. Stek grønnsakene i den samme stekepannen i 2–3 minutter. Bland inn kalkunkjøttet og woksausen. La alt bli gjennomvarmt.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm dem i stekeovnen i 5–6 minutter.
Fyll lefsene med kalkunkjøtt og grønnsaker, og brett sammen (se tips).
Tortillalefse: 1 stk
Kalkunkjøtt: 150 g
Wokede grønnsaker:
Kaloriinnhold: 350 kcal
For deg som registrerer i Roede-klubben.no:
Registrer middagen i porsjoner.
1) Søk etter oppskrift
2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!