Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
MINI-KOKKEN: Finn frem en stekepanne og en stekespade. Ha 2 spiseskjeer med olje i stekepannen. Når oljen er varm, tilsett halvparten av hvitløken og all kyllingen. Kyllingen skal steke til den er lysebrun og litt sprø. Pass på å røre forsiktig underveis. Vær forsiktig, det er veldig varmt ved stekeplaten. Ha litt salt og pepper på kyllingen.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10 minutter. Hell av vannet og vend inn ønsket mengde pesto.
Finhakk hvitløk og varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingkjøttet til det er gyllent og litt sprøtt. Tilsett halvparten av hvitløken og smak til med salt og pepper. Ta kyllingen ut av pannen.
Ha litt ny olje i pannen og tilsett grønnsaksblandingen og resten av hvitløken. Stek grønnsakene til de er møre, men fortsatt har litt krønsj. Smak til med salt og pepper.
Bland kylling og grønnsaker inn i pastaen, eller server elementene hver for seg. Topp pastaen med revet parmesan.
Tilsetter du noen ferske tomater, blir dette en god pastasalat som fint kan spises kald.
God middag!