Fullkornslinguine med pesto, bacon og fetaost

Fullkornslinguine med pesto, bacon og fetaost

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Linguine
250 g
(Gluten)
Brokkoli
½ stk
Grønn pesto
½–1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Baconterninger
150 g
Klasetomat
1 stk
Fetaost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Ruccola
50 g
Kjerneblanding
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du en mer kremete pasta? Bland pestoen inn med baconet. Tilsett 2 dl fløte eller rømme og la det hele koke i 3–4 minutter før du vender det inn i pastaen. Pestoen inneholder nøtter.

Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta og brokkoli.
Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar 8–9 minutter. Del brokkoli i små buketter og kok den sammen med pastaen de siste 3–4 minuttene. Hell av vannet og vend inn ønsket mengde pesto.
Varm opp en stekepanne med olje og stek baconet til det er gyllent og sprøtt.
Kutt tomat og fetaost i terninger. Skyll ruccola.
Vend stekt bacon, tomater, fetaost og ruccola inn i den varme pastaen, topp med kjerneblanding og server.
God middag!