Fullkornslinguine med pesto, bacon og fetaost
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Linguine
250 g
Brokkoli
½ stk
Grønn pesto
½–1 glass
Baconterninger
150 g
Klasetomat
1 stk
Fetaost
1 pakke
Ruccola
50 g
Kjerneblanding
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en mer kremete pasta? Bland pestoen inn med baconet. Tilsett 2 dl fløte eller rømme og la det hele koke i 3–4 minutter før du vender det inn i pastaen. Pestoen inneholder nøtter.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta og brokkoli.
Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar 8–9 minutter. Del brokkoli i små buketter og kok den sammen med pastaen de siste 3–4 minuttene. Hell av vannet og vend inn ønsket mengde pesto.
Varm opp en stekepanne med olje og stek baconet til det er gyllent og sprøtt.
Kutt tomat og fetaost i terninger. Skyll ruccola.
Vend stekt bacon, tomater, fetaost og ruccola inn i den varme pastaen, topp med kjerneblanding og server.
God middag!