Gyrospizza med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløk

Gyrospizza

med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløk
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Oliven
1 pakke
Timian
1 bunt
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Grillet gyroskjøtt
250 g
Fetaost
50 g
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
1001 kcal
Fett:
50 g
Karbohydrater:
86 g
Protein:
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan godt steke pizzaene med all toppingen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og del cherrytomatene i to eller fire. Kutt olivenene i tynne skiver. Dra bladene av timianstilkene. 
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel urtedressingen utover pizzaene, og topp med gyroskjøttet og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter. Ta pizzaene ut av ovnen, og strø over cherrytomatene, olivenene og timianbladene. Smuldre fetaosten over. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
God middag!