Gyrospizza
med steinovnsbakt bunn, feta, tomat og rødløkNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Oliven
1 pakke
Timian
1 bunt
Pizzabunner
2 stk
Urtedressing
1 pakke
Grillet gyroskjøtt
250 g
Fetaost
50 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1001 kcal
- Fett:
- 50 g
- Karbohydrater:
- 86 g
- Protein:
- 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan godt steke pizzaene med all toppingen.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og del cherrytomatene i to eller fire. Kutt olivenene i tynne skiver. Dra bladene av timianstilkene.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel urtedressingen utover pizzaene, og topp med gyroskjøttet og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter. Ta pizzaene ut av ovnen, og strø over cherrytomatene, olivenene og timianbladene. Smuldre fetaosten over. Drypp over olivenolje, og krydre med salt og pepper.
God middag!
