Pasta Bolognese med tofu og ristet kjerneblanding

Pasta Bolognese med tofu og ristet kjerneblanding

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Gul løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Bladpersille
1/2 pakke
Tofu
1 pakke
(Soya)
Moste tomater
350 ml
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Oregano
1 pakke
Kjerneblanding
1 pakke
Fullkornslinguine
250 g
(Gluten)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Glad i sterk mat? Ha litt finhakket chili eller tørkede chiliflak i gryten!

Sett en kjele med vann på kok til pastaen i punkt 2.
 Skrell og finhakk løk. Skrell gulroten og kutt den i små terninger. Skrell og finhakk hvitløk, og grovhakk bladpersillen fra urtepakken. Varm opp en stor kjele med litt olivenolje til middels høy varme. Stek løk, gulroten og hvitløk i 5-6 minutter, til løken er myk og gyllen. Smuldre opp tofuen med hendene og ha den i kjelen. Tilsett de moste tomatene, 1,5 dl vann, grønnsaksbuljongen, og basilikum- og oreganokrydderet. Smak til med salt, pepper og 1-2 ss soyasaus, og la det hele småkoke i 10-15 minutter. Vend inn ca. 2/3 av persillen rett før servering. 
Kok pastaen som anvist på pakken i vannet fra punkt 1.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og rist kjerneblandingen under omrøring 1-2 minutter, til kjernene er gylne og sprø. 
Server pastaen med bolognesesausen, og strø over kjerneblandingen og resten av bladpersillen ved servering.
God middag!