Pølser med potetmos og stekt løk

Pølser med potetmos og stekt løk

Ny oppskrift
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Har du litt tid til over: sylt løken før servering: kok opp 3 ss vann, 2 ss eddik og 1 ss sukker. Ha i løken la koke i et par minutter og la stå i en halvtimes tid til nedkjøling før servering.

      Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Vask og kutt potetene i båter og ha de over i en ildfast form. Krydre med olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre, i omtrent 20-25 minutter. Vend om underveis, for jevnere steking.
      Sett på en kjele med lettsaltet vann til brokkoli, de skal kokes i omtrent 4 minutter rett før servering.
      Skjær rødløk i tynne båter og stek i en stekepanne til den blir gylden. Rødløken kan gjerne også stekes i den ildfaste formen sammen med potetene. Da skal de bare bakes i ovnen de siste 10 minuttene omtrent.
      Skjær snitt på hver side av pølsene og stek på middels/middels pluss varme til de er gylne og gjennomvarme. Del brokkoli i buketter, og kok den i det lettsalta vannet Server pølsene med bakte potetbåter, rødløk og gjerne litt sennep.
      God middag!