Hjertesalatwrap med teriyakilaks og mango
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
150 g
Laksefilet
325 g
Teriyakisaus
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Klasetomat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke ønsker å servere retten i hjertesalat, kan du også lage en mangosalat og servere laks, ris og mangosalat for seg.
Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del opp laksen i terninger, og ha terningene i en ildfast form med litt olje i bunnen. Vend lakseterningene i teriyakisaus, og bak dem i ovnen i omtrent 8 minutter.
Skrell og del opp mangoen i terninger, del opp tomaten i terninger. Skyll hjertesalaten og kutt av bunnen slik at hjertesalaten kan fordeles i løse blader.
Fordel laks, ris og grønnsaker i hjertesalatbladene. Grovhakk koriander og del lime i båter, og server til retten.
God middag!