Hjertesalatwrap med teriyakilaks og mango

Hjertesalatwrap med teriyakilaks og mango

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
Jasminris
150 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Klasetomat
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke ønsker å servere retten i hjertesalat, kan du også lage en mangosalat og servere laks, ris og mangosalat for seg.

Varm opp stekeovnen til 200 grader. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
Del opp laksen i terninger, og ha terningene i en ildfast form med litt olje i bunnen. Vend lakseterningene i teriyakisaus, og bak dem i ovnen i omtrent 8 minutter.
Skrell og del opp mangoen i terninger, del opp tomaten i terninger. Skyll hjertesalaten og kutt av bunnen slik at hjertesalaten kan fordeles i løse blader. 
Fordel laks, ris og grønnsaker i hjertesalatbladene. Grovhakk koriander og del lime i båter, og server til retten.
God middag!