Burritos fylt med kjøttdeig og bønner med salat

Burritos fylt med kjøttdeig og bønner med salat

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Chili con carne-base
600 g
Fullkornstortillaer
4 stk
(Hvete)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Tobladssalat
100 g
Maiskorn
1 pakke
Spisspaprika
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjør sammen en avokado og rømmen med stavmikser, smak til med limesaft, salt og pepper for en god avokadodipp!

Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Fordel chili con carne-basen på midten av tortillalefsene, og rull lefsene sammen. Legg de så etter hverandre i en smurt ildfast form, og fordel mozzarellaosten over. Sett formen i ovnen, og stek burritosene i 12–14 minutter eller til de er gylne. 
Fordel salaten i en serveringsskål. Skjær paprikaen i strimler, og hell vannet av maisen. Bland grønnsakene sammen til en salat, og smak til med litt olivenolje, salt og pepper. 
Server burritos med kjøtteig og bønner med salat og rømme. 
God middag!