Fiskegrateng med gulrot- og granateplesalat
Roede

Fiskegrateng med gulrot- og granateplesalat

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker/honning
Liste
Liste
Bilder
Fiskegrateng
700 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Panko
½–1 pakke
(Soya, Hvete)
Grønt eple
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Granateple
1 stk
Sukker/honning
1 ts
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å få en finere gratinering, kan du fordele litt margarin på toppen av pankoen. Hvordan rense granateple? Sjekk ut Godtleverts youtubekanal for tips. Ønsker du mer metning til fiskegratengen passer kokte poteter godt til.

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft. Les tipset.
Smør en ildfast form med olje. Hell fiskegratengen i formen og jevn den ut med en slikkepott. Dryss over panko. Sett formen midt i ovnen og stek gratengen i omtrent 15–20 minutter.
Riv eple og gulrøtter. Kutt bort appelsinskallet og del appelsinen i fileter eller terninger. Rens granateplekjernene fra granateplet ved å skjære av toppen av eplet og deretter skjære snitt langs skilleveggene. Finn frem en tallerken og bryt opp granateplet, slik at du får ut den hvite kjernen. Bank ut granateplekjernene med en sleiv og plukk ut de som eventuelt sitter fast.
Bland sammen eple, gulrot, appelsin og granateple. Press over limesaft og appelsinsaft fra skallet. Vend inn honning, salt og pepper.
Server fiskegrateng med gulrot- og granateplesalat.
300 g Råkostsalat: 130 g Energiinnhold: ca 450 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!