Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Jasminris
150 g
Rødløk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Hvite bønner
1 boks
Pulled pork
400 g
Three spice
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med en liten klatt rømme eller crème fraîche. Lime og koriander smaker også godt til denne retten.
Kok ris som anvist på pakken.
Skrell og skjær løk i tynne skiver og paprika i terninger. Finhakk hvitløk. Skyll bønnene godt og la dem renne av seg i et dørslag. Del pulled pork i terninger eller riv det fra hverandre.
Ha olje i en tykkbunnet kjele eller høy stekepanne. Stek løken og hvitløken til den blir blank. Tilsett paprika og kjøtt og stek det hele i 1–2 minutter. Ha i hakkede tomater og 1 dl vann. Smak til med salt, pepper og tacokrydder, kok opp og tilsett bønner. La gryta småkoke i 4–5 minutter.
Server pulled pork-gryte med bønner og ris.
God middag!