Pulled pork-gryte med bønner og ris

Pulled pork-gryte med bønner og ris

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    • vann
    Jasminris
    150 g
    Rødløk
    ½ stk
    Kinesisk hvitløk
    ½ stk
    Rød paprika
    1 stk
    Hvite bønner
    1 boks
    Pulled pork
    400 g
    Three spice
    1 pakke
    Hakkede tomater
    1 boks
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Topp retten med en liten klatt rømme eller crème fraîche. Lime og koriander smaker også godt til denne retten.

    Kok ris som anvist på pakken.
    Skrell og skjær løk i tynne skiver og paprika i terninger. Finhakk hvitløk. Skyll bønnene godt og la dem renne av seg i et dørslag. Del pulled pork i terninger eller riv det fra hverandre.
    Ha olje i en tykkbunnet kjele eller høy stekepanne. Stek løken og hvitløken til den blir blank. Tilsett paprika og kjøtt og stek det hele i 1–2 minutter. Ha i hakkede tomater og 1 dl vann. Smak til med salt, pepper og tacokrydder, kok opp og tilsett bønner. La gryta småkoke i 4–5 minutter. 
    Server pulled pork-gryte med bønner og ris.
    God middag!