Wienerpølser fra Ringstad i lompe med kremet potetsalat og ketchup
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
Wienerpølser
650 g
Lomper
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Gul løk
½ stk
Kremet potetsalat
1 beger
Tomatketchup
1 flaske
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke liker rå løk kan du steke den, det smaker også godt.
Kok opp en stor kjele med vann og ha i buljong.
Finhakk løk. Ha gjerne løkskallet i kokevannet til pølsene, det tilfører god smak.
Når vannet har kokt opp, trekk kjelen til side og skill pølsene med en saks. Ha pølsene i det varme buljongvannet. Sett på lokk og la pølsene trekke i 5-10 minutter.
Server pølser i lompe med kremet potetsalat, ketchup og finhakket løk.
God middag!