Wienerpølser fra Ringstad i lompe med kremet potetsalat og ketchup

Wienerpølser fra Ringstad i lompe med kremet potetsalat og ketchup

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
Wienerpølser
650 g
(Sulfitt, Sennep, Laktose)
Lomper
1 pakke
(Hvete, Rug)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Gul løk
½ stk
Kremet potetsalat
1 beger
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Tomatketchup
1 flaske
(Selleri)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke liker rå løk kan du steke den, det smaker også godt.

Kok opp en stor kjele med vann og ha i buljong.
Finhakk løk. Ha gjerne løkskallet i kokevannet til pølsene, det tilfører god smak. 
Når vannet har kokt opp, trekk kjelen til side og skill pølsene med en saks. Ha pølsene i det varme buljongvannet. Sett på lokk og la pølsene trekke i 5-10 minutter.
Server pølser i lompe med kremet potetsalat, ketchup og finhakket løk. 
God middag!