Fiskesuppe med torsk, gulrot, fennikel og dill
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
Gulrøtter
2 stk
Fiskesuppebase
700 g
Fennikel
1 stk
Torskefilet
200 g
Rustikke multibrød
2 stk
Dill
1 pakke
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server litt godt smør til multibrødene!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme. Rør om innimellom.
Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene og fennikelen i skiver. Ha grønnsakene i fiskesuppebasen, og la dem trekke i ca. 10 minutter.
Skjær fisken i terninger. Ha fisketerningene i suppen, og la dem trekke i ca. 5 minutter.
Varm multibrødene i ovnen i 3-5 minutter.
Finhakk dillen, og kutt sitronen i båter. Topp fiskesuppen med dillen, og server sitronbåtene og multibrødene ved siden av.
God middag!