Fiskesuppe med torsk, gulrot, fennikel og dill

Fiskesuppe med torsk, gulrot, fennikel og dill

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Gulrøtter
    2 stk
    Fiskesuppebase
    700 g
    (Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
    Fennikel
    1 stk
    Torskefilet
    200 g
    (Fisk)
    Rustikke multibrød
    2 stk
    (Hvete, Rug)
    Dill
    1 pakke
    Sitron
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server litt godt smør til multibrødene!

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Varm opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme. Rør om innimellom.
    Skrell gulrøttene. Kutt gulrøttene og fennikelen i skiver. Ha grønnsakene i fiskesuppebasen, og la dem trekke i ca. 10 minutter. 
    Skjær fisken i terninger. Ha fisketerningene i suppen, og la dem trekke i ca. 5 minutter. 
    Varm multibrødene i ovnen i 3-5 minutter. 
    Finhakk dillen, og kutt sitronen i båter. Topp fiskesuppen med dillen, og server sitronbåtene og multibrødene ved siden av. 
    God middag!