Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finn frem skjærebrett og kniv. Skyll seien i kaldt vann og tørk den forsiktig med papir. Legg seien på skjærebrettet og kutt den i terninger. Ha seien forsiktig i den varme suppen. Nå er suppen ferdig om 5 minutter, tar du tiden?
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft. Stek bagettene til de er gylne, omtrent 9 minutter.
Ha fiskesuppen i en kjele og varm den forsiktig opp under omrøring (se tips). La suppen småkoke i 5 minutter til den blir ordentlig gjennomvarm.
Skyll seien i kaldt vann og tørk den forsiktig med papir. Kutt den i terninger.
Skru ned varmen på plata. Kutt blomkålen i små buketter. Tilsett gulrot, blomkål og sei i suppen, og bland det forsiktig sammen. La det hele trekke i 5 minutter.
Server kremet fiskesuppe med bagetter og smør.
Ha litt nøytral olje og 2–3 ts karri i kjelen. La det surre sammen i 1 minutt før du har i suppen. Rør godt.
God middag!